Фабрика за дограма и щори “Георгиев – 2000” ЕООД

За нас: Фабрика за дограма, Конфигуратор и Калкулатор за изчисляване цена на дограма.


Фабрика за дограма на фирма “Георгиев”, разполага с обучени кадри за производство на дограма и за монтаж на всички видове щори, сенници, метални охранителни ролетки и др. Ние предлагаме пълно гаранционно обслужване но работим така, че клиентите да не са налага да го използват.

Фирмата извършва монтажи на външни PVC щори и вътрешни щори от 1998 г., а от 2003 г. и монтажи на алуминиева и PVC дограма и охранителни ролетки. През годините екипът на фирмата постоянно расте, като придобива опит и рутина в извършваните дейности. Днес във фирмата работят професионалисти, които освен монтажа могат да дадат и професионален съвет на нашите клиенти. През 2007 г. е открита и производствената база на фирмата в гр. Лясковец, в която се изработват изделията предлагани от фирмата. Фабриката е оборудвана с нова професионална техника за изработка на PVC и алуминиева дограма. Ние работим с различни профили: ProfiLink, Schuco, ЕTEM, материалите които използваме гарантират качество и са със издадени международни сертификати. Нашите продукти предлагат отлична звуко- и топлоизолация и са устойчиви на атмосферни вличния. С нашите прозорци може да разчитате на “топла зима и прохладно лято”.
Нашите специалисти остават на ваше разположение при възникнали въпроси. След смяна на дограмата можем да предложим и довършителни работи, за да няма дупки около новата Ви дограма, както и вътрешни ремонти, с което напълно да се изпълни домът Ви с уют.
Фирмата е изпълнител по програмите за кредитиране на енергийна ефективност, в раздела за прозорци и дограма.
По тези програми може да получите фунансиране, чрез търговски банки – партньори на програмата. Условие за участие в програмата е стъклопакета на диграмата да с нискоемисивно стъкло /Е стъкло/. Размера на помощта която може да получи едно домакинство е до 20% от главницата по кредита но не повече от € 350.
Помощта може да се ползва както за дограма от бял профил, така и за дограма от цветни профили.
За ваше улеснение ние може да подготвим необходимите документи за кандидатстване по програмата, както и да ви свържем с банка партньор.

Нашите специалисти остават на ваше разположение при възникнали въпроси.

Google Реклама


Изборът е Ваш